Göreve geldiği günden buyana ilçeye toplam 70 bin metrekare alan üzerinde 37 yeni çocuk ve dinlenme parkı kazandıran Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, mevcutta bulunan 55 bin metrekare alan üzerindeki 30 parkı da yeniledi. Şu anda toplamda 50 bin metre kare alana sahip 28 parkın yenileme çalışması da devam ediyor. Gülbahçesi Mahallesi’nde bulunan 1 nolu çocuk ve dinlenme parkının da yenileme çalışmaları kapsamında oyun parkları, çimleri ve bankları yenilerek tekrardan hizmete açıldı. 2 bin 350 metre kare alan üzerindeki park yeni oyun aletleri ile donatıldı.

BAŞKAN KARALAR: PARKLARI KORUYALIM

Seyhan’a önemli hizmetler kazandırdıklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu anlamda yeşil alana verdikleri önemin de Adanalılar tarafından takdir ile karşılandığını söyledi. Başkan Zeydan Karalar, “Yeşil alana verdiğimiz önem iyi bilinmekle birlikte bu kardeşinize sahip çıkıp böyle bir karşılama yaptığız için teşekkür ederim. Uzun süre hiç kimsenin gelmediği güney mahallerine hiç kimsenin girmediği kadar girdik. Çünkü bizden önce burayı kimse görmedi. Sizin kardeşinizim ben sizi çok seviyorum. Benim çocuklardan bir isteğim var. Parkı güzel kullanın ve koruyun. Bu oyun alanları ve yaptığımız hizmetler sizler için. Bunun yanında bu bölge için imar çalışması yapıyoruz. Altyapı hizmetleri imar olunca gelecek. Buraya bir kapalı semt pazarı birde SEYMER projemiz var onunla ilgili de çalışıyoruz. Unutmayın bu kardeşiniz daima sizinle” şeklinde konuştu.


SOMAZ’DAN TEŞEKKÜR

Gülbahçesi Mahalle Muhtarı Ayşe Solmaz’da mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ederek hizmetlerin devam etmesini istedi. Muhtar Solmaz, “Mahallemize getirdiği hizmetler için hem mahalle halkı hem de çocuklarımız adına teşekkür ederim. Bu hizmetlerinde devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından yenilen parkın açılışı yapıldı.