Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Fevzipaşa Mahallesi’nde yürütülen asfalt çalışmalarını denetledi, halkla sohbet edip sorunları dinledi. İlçesine bağlı 96 mahalleyi sürekli olarak gezen ve sorunları yerinde görüp ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte sorunları anında çözen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Fevzipaşa Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Asfalt çalışmalarını da denetleyen Başkan Karalar, yapılan hizmetler ile ilgili teknik bilgi aldı. 

 “HİZMETİN EN KRALINI SEYHAN BELEDİYESİ YAPIYOR”

Yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Adnan Küçük, 22 yıllık muhtar olduğunu ve 4 belediye başkanı gördüğünü berterek Zeydan Karalar, dönemindeki kadar hizmet alamadıklarını söyledi. Muhtar Küçük, “Görüldüğü gibi hizmetin en kralını Seyhan Belediyesi yapıyor. Ben 1994’te muhtar oldum. Ben bugüne kadar 4 belediye başkanı gördüm.  Bakın Zeydan karalar diyorum niye, hizmet ediyor. Yıllar geçti daha ben böyle bir başkan tanımadım. Yüzü diye söylemiyorum partiyi siyaseti bir kenara bırakmış herkese hizmet ediyor” ifadelerini kullandı.

YEŞİL ENERJİ KULLANAN BELEDİYE 

Yapılan hizmetlerden dolayı vatandaşın memnuniyeti ve takdirinin kendileri kamçıladığını ve daha çok hizmet yapma hissi oluşturduğuna vurgu yapan Başkan Zeydan Karalar, yapılan hizmetlerde çevreci enerji kullanmaya özen gösterdiklerini söyledi. Başkan Karalar, “Aslında muhtarlık çok önemli bir müessese daha önce yok saydılar şimdi önemsiyorlar.  Sık sık topluyorlar asılında bu sevindirici bir şey… Biz yaptırdığımız muhtarlıklarda, parklarda, taziye evlerinde güneş panelleri kullanıyoruz. Tertemiz bir enerji olur. Herkes taziye evi yapabilir, hizmet yapabilir ama biz yeşil enerji kullanmaya özen gösteriyoruz, Hem muhtarlıkların hem de parkların enerjisini böyle karşılıyoruz” şeklinde konuştu.