Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, eğitim kurumlarına ve eğitim hizmeti veren derneklere kitap yardımında bulunmaya devam ediyor. Adana’da birçok okul ve derneğe katkıda bulunan Başkan Zeydan Karalar, toplamda 30 bin kitaptan oluşan üniversite ve liseye hazırlık setleri ve soru bankasını öğrencilere dağıttı.

Yaklaşık 30 okul ile eğitim hizmeti veren derneğe yardımda bulunan Başkan Zeydan Karalar, kitap dağıtımına bizzat katılırken kısa adı KAYDER olan Kayışlı Mahallesi eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’nde etüt eğitimi gören öğrencileri ziyaret etti. Başkan Karalar, etüt merkezinde eğitim gören öğrencilere derslerinde yardımcı olacak hazırlık hitapları ile soru bankaları hediye edildi.

Gençlere her zaman inanıp güvendiklerini belirten Başkan Zeydan Karalar,  Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e layık gençler yetiştirmek için çaba sarf edeceklerini söyledi. Başkan Karalar, “Gençlerimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Çağdaş ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e laik gençler olacağınıza inanıyoruz. Bizlerde sizlerin Atatürkçü, çağdaş, demokrat gençler olabilmeniz için sizlere destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.


KAYDER Başkanı Orhan Üstekidağ’da desteklerinden dolayı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti.

Başkan daha sonra başkan okullara giderek çalışma setlerini öğrencilere hediye etti.