Dağlıoğlu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Taziye Evi’nin açılışında konuşan Başkan Karalar, taziye evlerinin toplumda sosyal bir ihtiyaçtan kaynaklandığını belirterek, “Halkımızın acılı günlerinde yüklerini hafifletmek ve toplumsal bir gelenek olan taziye merasimini daha düzenli bir ortamda yapabilmek için vatandaşlarımıza verdiğimiz bu hizmetin sözünü ara vermeksizin yerine getiriyoruz” dedi.

Seyhan Belediyesi Dağlıoğlu Mahallesi’nde 750 kişilik iftar sofrası kurdu. İftar yemeği öncesinde konuşan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en zirvede yaşandığı 11 ayın sultanı Ramazan’ın son günlerini idrak ediyoruz. Ramazan ayı boyunca yaşadığımız güzelliklerin Ramazan Bayramında ve sonrasında da devam etmesi hepimizin temennisidir” diye konuştu.

İftar yemeği sonrasında yapımı tamamlanan Dağlıoğlu Mahallesi Taziye Evi’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine mahalle halkı büyük ilgi gösterdi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın göreve başladıktan sonra yapımını tamamlayıp hizmete sunduğu taziye evlerine Yenibey, Dumlupınar, Akkapı ve Zeytinli’nin ardından Dağlıoğlu Mahallesi’nde eklendi. Vatandaşlar belediyeden talep ettikleri taziye evinin kısa sürede tamamlanarak hizmete açılmasını değerlendirirken, “Zeydan başkan söz verdi mi yapıyor. Biz sözünün eri, hizmet adamı Zeydan Başkanı çok seviyoruz” dedi.