Sabah gün doğarken Seyhanlılar için işlerinin başında olan yol müdürlüğü asfalt yol işçilerine Başkan Zeydan Karalar’dan sürpriz ziyaret geldi. Mesainin başladığı sabah erken saatlerde Yol Müdürlüğü şantiyesine gelen Başkan Karalar, işvelerle sohbet edip sıkılıları olup olmadığını sordu. Başkan Zeydan Karalar’ın maddi manevi her konuda yanlarında olduğunu belirten işçiler ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

SEYHAN’A SEYHANLI İÇİN HİZMET EDİYORUZ
Seyhan için gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, yazın günlük ortalama 2 bin ton asfalt döktüklerini belirterek bu oranın önceki 10 yıla tekabül ettiğini söyledi. Başkan Karalar, “Güzel bir yaz geçirdik. Bu sene döktüğümüz asfalt herhalde bir önceki dönemin 10 yıllığına tekabül ediyor. Günlük yaklaşık 1200-1300 ton asfalt ürettik ve 400 500 ton asfaltta piyasadan satın aldık. Yani günlük ortalama 2 bin ton civarında asfalt döktük tabi bunlar bizim görevimizdi görevimizin en iyisini yapmak durumundayız. Hep birlikte Seyhan’ımızı güzelleştirmek ve kötü yollarını yapmak zorundayız. Zaten Allah’ta çalışanı sever” şeklinde konuştu. 


TAŞERON POLİTİKASI TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

Göreve geldikten sonra belediye olarak uyguladıkları emek politikası ile takdir gördüklerinin altını çizen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu konuda diğer belediyelerin kendilerini örnek alıp emeğe ve emekçiye değer vermeye başlamalarından ötürü son derece mutlu olduğunu söyledi. Başkan Zeydan Karalar, “Taşeron işçi maaşlarını arttırdığımızda bu bütün Türkiye’ye örnek oldu. Halen taşeron işçiye bizden başka bayram ikramiyesi veren belediye yok.  Bu size karşı sevgimizden ileri geliyor. Bizim yüzümüz emeğe dönük. İnşallah daha iyisini yapacağız. Annemizin, babamızın çoluğumuzun çocuğunun yaşadığı kente hizmet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından Başkan Zeydan Karalar, Asfalt işçilerine kışın giyecekleri iş kıyafetlerini dağıttı.