İlçesinde bulunan 96 mahalleyi düzenli olarak ziyaret edip sorunları sıkıntıları not alıp sorunlara aynı anda çözüm bulması ile bilinen ve bu yüzden “Çözüm Adamı Zeydan Karalar” diye anılan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sucuzade, Mirzaçelebi ve Dumlupınar mahallerinde incelemelerde bulundu.

İLK DURAK DUMLUPINAR MAHALLESİ
Başkan Zeydan Karalar, ilk olarak Dumlupınar Mahallesi’ni ziyaret etti.  Burada Mahalle Muhtarı Ahmet Botor’dan mahallenin sorunları ile ilgili bilgi aldı. Mahallenin asfalt çalışmalarının tamamlanması için talimat veren Başkan Karalar, yeni alınan makinelerle artık asfaltlama işinin daha düzgün yapıldığını belirtti. Freze makinesi ile kat kat asfalt olayının önüne geçildiğini belirten Başkan Karalar,  bu şekilde vatandaşların evinin sular altında kalmasına engel olduklarını söyledi.  Başkan Karalar, buradan sonra mahalle kahvesine giderek vatandaşlarla sohbet etti.

MİRZAÇELEBİ TAZİYE EVİNDE İNCELEME
Dumlupınar Mahalle’sinden sonra Mirzaçelebi Mahallesi’ne geçen Başkan Zeydan Karalar, Mahalle Muhtarı Doğan Doğramacı ile yeni yapılan ve geçtiğimiz günlerde hizmete açılan modern taziye evinde incelemelerde bulundu. Başkan Karalar, burada da mahallenin eksikleri ile ilgili bilgi alıp acil yapılması gerekenlerin yapılması talimatında bulundu.

MUHTAR AKYILDIZ, BAŞKAN KARALAR’A ÇİÇEK VERDİ
Başkan Zeydan Karalar Sucuzade Mahallesi’ni de ziyaret ederken Mahalle Muhtarı Nihat Akyıldız, Başkan Karalar’a çiçek takdim etti. Muhtar Akyıldız ile mahalle muhtarlığında bir süre sohbet eden Başkan Karalar, beraberindeki bürokratlarına yapılması gereken çalışmaların biran önce tamamlanması talimatında bulundu.