29 Ekim, 30 Ağustos, 5 Ocak ve 23 Nisan gibi özel günlerde Adana’nın en işlek bulvarlarından olan Ziyapaşa Bulvarı, Seyhan Belediyesi’nce Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri ile süsleniyor. Başkan Zeydan Karalar’ın göreve gelmesinden sonra başlanan uygulama Adanalıların takdirini toplarken sosyal medyanın ilgi odağı oldu. 

Türkiye Cumhuriyeti’nin özel günleri olan 29 Ekim, 30 Ağustos ve 23 Nisan günlerinin unutturulmaya çalışıldığı belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve sonsuza kadar yaşayacak olan laik, demokratik ve sosyal hukuk devletinde milli bayramlarımıza ve bayrağımıza her vatandaşın sahip çıkması gerektiğini söyledi. Milli birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, canlı bombalar ve darbe girişimleri nedeni ile zor günler geçiren Türk halkının en yakın zamanda barış ve huzur içerisinde eski mutlu günlerine dönmesinin en büyük dileği olduğunu söyledi. 

aşkan Zaydan Karalar, “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin laik, demokratik ve hukuk devleti yapısının ‘tehdit altında’ bulunduğu dönemde halkımız ne yazı ki çok mutsuz. Ülkemiz ne yazık ki son günlerde canlı bombalar darbe girişimleri ile anılır hale geldi. En büyük dileğimiz ülkemizin barış içerisinde eski mutlu günlerine dönmesidir. Gün, Bayrağımıza ve Cumhuriyet’e her zamankinden daha fazla sahip çıkma günüdür. Bizler göreve geldikten sonra Ziyapaşa Bulvarı’nı özel günlerde devasa Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri ile süslemeye başladık. Bu uygulama vatandaşın takdirini topladı. Çok sayıda teşekkür mesajı aldık. Vatandaşımızın ilgisi bizleri son derece mutlu etti. Bundan sonra da 29 Ekim, 30 Ağustos ve 23 Nisan ile Adana’nın Fransız işgalinden kurtuluş günü olan 5 Ocak tarihlerinde bayrak ve poster uygulamamıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.