Kozan Belediyesi Dağılcak tesislerinde, Belediye Başkanı Musa Öztürk ve Müteahhitler Derneği Başkanı Sami Baysal’ın ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeği 18:30’da başladı.

Yemeğin açılış konuşmasını KOMDER başkanı Sami Baysal yaptı. Katılımcılara hoşgeldiniz diyerek konuşmasına başlayan Baysal, Kozan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte yaptığı imar planı düzenlemelerine değindi ve Başkan Öztürk’e teşekkür etti.

Belediye Başkanı Musa Öztürk konuşmasında Kozan’a ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasi olarak katkı sağlayan tüm taraflarla düzenli olarak bir araya gelerek, istişare yapmaya çalıştıklarını vurguladı. Öztürk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Öncelikli olarak davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran misafirlerimize teşekkür etmek istiyorum. Malumunuz üzere 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinin hemen ardından ilçemizde mahkeme kararı ile imar planımız durdurulmuştu. Belediyemizin ve Adana Büyükşehir Belediyemizin işbirliği ve siz değerli sektör temsilcilerimizin yol göstericiliği ile imar sorunumuzu büyük oranda çözmüş bulunuyoruz. Sizler Kozanımıza yatırım yaparken, istihdam alanı oluştururken sizlerin işini kolaylaştırmak belediye olarak bizim görevimiz. İnşaat sektörümüze yön veren mimar, mühendis ve müteahhitlerimizle bundan önce de gerek belediyemizde gerekse derneğimizde birçok kez bir araya geldik. Geçtiğimiz hafta da ilçemizdeki tüm muhtarlarımızla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmuştuk. Bundan sonra bu istişare toplantılarımıza aralıksız devam edeceğiz. Amacımız hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet üretmektir.”

İlçede inşaat sektörüne yer veren temsilcileri bir araya getiren akşam yemeğine Kozan Belediyesi'nin ilgili bürokratları da katıldı. Karşılıklı soru cevapla devam eden istişare toplantısında bürokratlarda detaylı bilgilendirme yaptı.