Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (Adana ESOB} bağlı Çiçekçiler ve Video Çekimciler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz'un kız kardeşi Nesime Oğuz hayatını kaybetti. Genç yaşta yaşama gözlerini yuman Nesime Oğuz, Buruk Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.  Geçtiğimiz Şubat ayında annesini kaybeden Adana ESOB'a bağlı Çiçekçiler ve Video Çekimciler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz bu kez kardeş acısı yaşadı. Süleyman Oğuz'un 47 yaşındaki kız kardeşi Nesime Oğuz geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Merhume Nesime Oğuz, Buruk Mezarlığında düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törene Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, yönetim kurulu üyeleri, Birliğe bağlı esnaf odalarının başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile Oğuz Ailesi'nin yakınları, sevenleri ve çiçekçi esnafı katıldı.  Genç yaşta hayata gözlerini yuman Nesime Oğuz'un naaşı öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde toprağa verildi. Yaklaşık bir ay gibi kısa bir süre içinde önce annesini, dün de kız kardeşini kaybeden Süleyman Oğuz'un törende oldukça acılı ve bitkin olduğu gözlendi. Ayakta durmakta güçlük çeken Başkan Süleyman Oğuz'u Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek teselli etmeye çalıştı.

Çevresinde hayırsever kişiliği ile tanınan, özellikle kız çocuklarının eğitimi için çalışan Nesime Oğuz'un, Şubat ayında kaybettiği annesinin kabrini ziyaret ettikten sonra eve döndüğü ve bu arada fenalaşarak hayatını kaybettiği öğrenildi.