Tek listeyle girilen seçimde kooperatif ve esnaf odasının başkanı olan Cuma Sardoğan ile yönetim kurulu, üyelerden ve ortaklardan tam destek alarak göreve yeniden getirildi.

 

Tufanbeyli April Otel Salonu’nda gerçekleştirilen EKKK Olağan Mali Genel Kurulunun divan başkanlığına, verilen teklifin kabulü üzerine oybirliğiyle TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi ve Güney Bölge Birliği Başkanı Kazım Barışık, yardımcığına da Bölge Birliği Başkan Vekili ve Adana Sarıçam EKKK Başkanı Muhammet Yalçın seçildi.

Divan Başkanı Kazım Barışık, kendileri için oy verdikleri için tüm ortaklara teşekkür ederken, gündem gereği, salonda bulunanları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimiz ve merhum esnaflarımızın ruhuna saygı duruşuna davet etti, ardından İstiklal Marşımız okundu. 

Kooperatif Başkanı Cuma Sardoğan tarafından, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço okunarak, üyelerin oluruna sunuldu. Üyeler, raporları ve bilançoyu oy birliğiyle kabul ederek, Başkan Sardoğan’a tam destek verdiler.

Tufanbeyli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu da aynı salonda gerçekleştirildi. Bakanlık temsilcilerinin 198 üyenin hazirun raporuna imza atması üzerine salonda yeterli çoğunluğun bulunduğu yolundaki oluru üzerine genel kurul açıldı. Divan Başkanlığına oy birliğiyle TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık, yardımcılıklarına da oda üyelerinden Ahmet Ünal, Zeki Çakar, Hacı Sevgi ve Mustafa Ateşsoy seçildiler.

Divan Başkanı Barışık, gündem gereği salonda bulununları saygı duruşuna davet etti, ardından İstiklal Marşımız okundu. Ardından, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okundu, bilanço ve gelir gider açıklandı. Üyeler oy birliğiyle tüm raporları kabul etti. Seçimlere geçildi. Tek listeyle girilen seçimde Başkan Cuma Sardoğan ve yönetim kurulu üyeleri Hakan Künye, Yüksel Demirci, Hamdi Atilla, Fahrettin Yüksekoğul, Enver Yılmaz ve Zeki İlgi ile denetim kurulu üyeleri Cengiz Canbolat, Hacı Ergin ve Sinan Sülün 4 yıllığına göreve yeniden seçilmiş oldular.