Küçükdikili Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek onların eleştiri, tavsiye ve taleplerini dinleyen Başkan Sözlü, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı

PROBLEMLERİ ÇÖZMEK İÇİN BURADAYIZ

Merkez Seyhan İlçesi Küçükdikili Mahallesi’nde kahvehanede muhtar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Sözlü, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanırken yaptığı konuşmada “Vatandaşlarımızın hizmet talebi de olabilir, takdiri, eleştirisi de… Problemi doğru tesis edebilmek için buradayız. Öncelikli vazifemiz siz değerli hemşerilerimizle insanca diyalog kurabilmek” dedi. Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Sözlü, çözüm yollarının en kısa sürede devreye koyulacağını belirtti.


SİYASİ AYRIM GÖZETMİYORUZ

Genelde Türkiye’nin özelde ise Adana’nın maddi imkanlardan ziyade huzura ve birliğe, kardeşliğe ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Sözlü, “Bu ülkenin neresinde olursak olalım demokrasi, hukuk ve insan hakları ilkelerine uymak durumundayız. Hiç kimsenin siyasi görüşü önemli değil, yaratılanların en şereflisi insana hizmet edebilmek bizim için övünç kaynağı. Hizmet noktasında siyasi düşünmüyor, hizmeti yaşadığımız kenti daha müreffeh hale getirebilmek amacıyla yapıyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERİN SEVGİ SELİYLE KARŞILANDI

Mahalledeki vatandaşlarla sohbeti sonrası mahalledeki Talat Hacıbekiroğlu İlkokulu’nu da ziyaret eden Başkan Sözlü’ye öğrencilerin ilgisi yoğundu. Okulun bahçe ve peyzaj düzenleme ihtiyacının karşılanacağını belirten Başkan Sözlü, “Ülkemizin geleceği çocuklarımızın fiziki şartları daha uygun bir okulda eğitim almaları için elimizden geleni yapmaya hazırız” diye konuştu.