Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan İlçe Belediye Başkanı Musa Öztürk, Seyhan Belediye Başkan A. Adayı Şehmus Uçar, İş Adamı Zafer Sözlü ve kardeşi Vedat Sözlü, İş adamı Halil Bulur’a hayırlı olsun ziyaretinde  bulundular. Ziyaret esnasında güzellik merkezini  inceleyen Sözlü’ye  Cilt bakım uzamanı Mete Özdemir, merkezin işleyişi ve verilen hizmetler hakkında geniş bilgiler verdi.

“SİZİN GİBİ BİR BELEDİYE BAŞKANINA SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN ŞANSLIYIZ”

İş adamı Halil Bulur Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ün ziyaretinden  duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Biz Adanalılar olarak  sizin gibi bir Belediye Başkanına sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Dürüst ilkeli,ve hiçbir şeyden yılmayan,dimdik ayakta çizgisini bozmadan  bizlere en iyi hizmeti veriyorsunuz. Size çok teşekkür ederiz” dedi

“KOZAN’DA YAPILAN HİZMETLER ADANA’DAN KONUŞULUYOR”

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’e de ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu belirten İş adamı Bulur, “Kozan da sizinle şanslı çünkü sizin gibi bir devlet adamı, iyi bir bürokrat bir çok devlet  ve siyaset büyükleriyle birlikte çalışmış, yol yordam bilen tecrübeli bir belediye başkanına sahipler Allah yolunuzu açık etsin. Sizde vatandaşlarınıza en iyi hizmeti vermek için büyük çabalar harcamaktasınız. Kozan’a yapılan hizmetler artık Adana’dan konuşuluyor” dedi.
Epidermis Estetik Güzellik Merkezi ziyaretinden ayrılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ve beraberindekiler iş adamı Halil Bulur’a “Hayırlı olsun” dileğinde bulunarak, kente böyle bir mekanı kazandırdığı için teşekkürlerini aktararak  işyerinin başarılı olması temennisinde bulundular.