Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Adana’yı çiçek bahçesine çeviren Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı personelleri ile kahvaltıda bir araya geldi

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Hemşerilerinin olduğu kadar mesai arkadaşlarının da gönlüne taht kuran Başkan Sözlü, kente hizmet etmek noktasında gönüldaşlık hukuku ile çalıştığı mesai arkadaşları ile kahvaltıda bir araya geldi. Yeşil Adana’nın mimarı, kenti çiçek bahçesine çeviren Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı personelleri ile TÜYAP Fuar Alanı’nda buluşan Başkan Sözlü, burada yaptığı konuşmada “Biz büyük bir aileyiz. Yaşadığımız şehir, bu ailenin huzuru, birlikte başarısı ile gelişip değişecek” dedi.

BETONUN ÜZERİNE YEŞİLİ İŞLİYORUZ”

Mesai arkadaşlarının özverili çalışması sayesinde betonların üzerine yeşilin işlendiğini ifade eden Başkan Sözlü, “Milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışı ile kentin geleceğini inşa ederken mazeretlerin arkasına hiç sığınmadık. Kentin en ücra köşesindeki hemşerimize şehrin merkezindeki hemşerimize de eşit hizmet götürdük. İşte bu şuur ve bilinçle milliyetçi ve üretken belediyeciliğin bayrağı yükseklerde dalgalanmalı” dedi ve konuşmasının sonunda mesai arkadaşlarına teşekkür etti.