Yakalandığı hastalık nedeniyle bir süredir tedavi altında olan Sakine Uygunsözlü, dün gece yaşama veda etti. 90 yaşındaki 7 çocuk annesi Sakine Uygunsözlü, bugün düzenlenen törenle Adana merkez Seyhan ilçesi Büyükşehir Belediyesi Akkapı Aile Mezarlığı'nda düzenlenen törende gözyaşları arasında dualarla toprağa verildi.

Başkan Uygunsözlü'yü acılı gününde Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekili, Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Yönetim Kurulu Üyesi, Adana Tatlıcı - Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı, Adana Sebze - Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı, Adana Kantinciler - Sabit Simitçiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Tunç, Adana Sütçüler, Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Adana Kasaplar Esnaf Odası Başkanı M.Saruhan Yağmur, Adana Semt Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akçay, Adana Kabzımallar Esnaf Odası Başkanı Şefik Özbey, Adana Gazozcular ve Meşrubatçılar Esnaf Odası Başkanı Cemal Sakın,  Adana Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanı Şefik Arslan, Berberler Esnaf Odası 2.Başkanı Şükrü Baruğ, Adana ETESO Yönetim Kurulu Üyesi Can İpteş, Döşeme Mahallesi Muhtarı Şafak Şenbayrak, İşadamı Cahit Benli ile yakın dost ve akrabaları da yalnız bırakmadılar.

Başkan Uygunsözlü, cenaze defin töreni sonrası mezarlıkta kardeşleri ve yakınları ile saf tutarak, Başkan Sözçütek ve beraberindeki oda başkanları ve esnafların da taziyelerini kabul ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sözütek ve beraberindeki başkanlar, mezarlık sonrası Sakine Uygunsözlü'nün yaşadığı Kocavezir Mh. 32068 Sokak, Metro İstasyonu, Hal Camii karşısı,  No:34'teki evine de giderek duada bulundular.