Ak Parti MKYK üyesi ve eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Belediye Mahallesi Kentsel dönüşüm projesinin Bakanlıkça onaylandıüını duyurdı.
Ve Böylece Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in büyük önem verdiği projede çok önemli adım atılarak halkın modern konutlara ulaşmasının önü açılmış oldu

‘’BUGÜN BELEDİYE EVLERİ MAHALLESİ PLANLARI ONAYLANDI’’


22.04.2013 tarihinde riskli alan ilan edilen Belediye Evleri Mahallesinin de plan onay sürecini de her zaman yakından takip ettiğini belirten Ak Parti  MKYK Üyesi Fatma Güldemet Sarı ‘’Belediye Evlerinde ki hak sahiplerine müjdelemek istiyorum. 107 ha’lık Çukurova İlçesi Belediye Evleri  Mahallesi riskli alanına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım ve 1/ 1000 ölçekli uygulama imar planları da Bakanlığın onayından bugün geçti. Planlamada kat yükseklikleri arasında kademeli geçişler öngörülerek, konut ve ticaret alanlar ile birlikte, sosyal ve kültürel tesis alanları, kreş resmi kurum, belediye hizmet alanı, sağlık, eğitim, ibadet alanları, park ve spor alanlarını içeren yaşam alanları olacak. Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi Adana’ya marka değeri katacak en büyük projelerden biri olacaktır. Proje tamamlandığında ki, başladığı tarihten itibaren 3 yıl içinde tamamlanması öngörülüyor, Adana’nın gözde bir yaşam alanı haline gelecek. ’’ dedi.

‘’ Adana’ya yapılacak yatırımlar noktasında değerli hemşerilerimin her zaman hizmetinde olmaya devam edeceğini’’ belirterek sözlerine son verdi.