Düşler Alemi’nde Kişisel Gelişim Uzmanı Rabia Sağlam tarafından verilen “Aile İçi İletişim” konulu seminerde Sağlam anne-baba ve çocuklar arasındaki etkili iletişim kuralları ve etkili bir iletişimin neden gerekli olduğu konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

            İnsanların kendileriyle kurduğu iç iletişimi vurgulayan. Kişisel Gelişim Uzmanı Sağlam; “Eğer insanlar kendi iç dünyalarında öncellikle kendilerine kurdukları sözcükleri doğru, güzel ve anlamlı seçerlerse karşısındakilere de kullandıkları sözcükleri kaliteli yansıtacaklardır. İnsanın içi güzel olunca dışı da güzel oluyor” dedi.

            Mutlu anne ve babanın çocuklarının da mutlu olduğunu hatırlatan Sağlam eşler arasındaki ortak paylaşımların arttırılması adına yapılabilecek özel bir gün, kendilerine özel bir müzik ve özel sözcükler gibi alternatifler dile getirildi. Sağlam katılımcılara bu konuda bazı yazılı kaynaklardan da bilgiler verdi.

            Seminerde Ferhat ve Yurdagül Boyraz çifti örnek aile seçilerek kendilerine Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan adına hediyeleri takdim edildi.