Beşir Derneği Adana Temsilcisi Ayhan Binboğa burada yaptığı konuşmada yabancı misafirleri ağırlamaktan çok mutlu olduklarını söyledi. .Önümüzdeki günlerde Bayır Bucak Türkmenleri için yardım tırı da hazırladıklarını belirten Binboğa, “İlimize okumak için gelen misafir öğrencilerimizle tanışmak kaynaşmak için bir araya gelmek bizlere huzur verdi.  Bu kardeşlerimizle her ay bir faaliyet yapma kararı aldık öğrencilik günlerinde Adana’mız ve ülkemiz ile ilgili iyi izlenimler elde ettikten sonra ülkelerinde birer gönüllü elçimiz olacaklardır”  dedi.

Binboğa, Beşir Derneği tanıtım filmini misafirlerine izlettikten sonra derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Binboğa kahvaltıya katılan veemeği geçenlere de teşekkür etti.

Toplantıya Semerkand Vakfı Adana Şube Başkanı Ümit Özlü, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, ÇÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Serin, Kredi Yurtlar kurumu Bölge Müdürü Abdulkerim Arıkan, Kredi Yurtlar Kurumu Adana erkek öğrenci Yurdu Müdürü, İsmail Yiğit, Kredi Yurtlar Kurumu Sümer erkek öğrenci Yurdu Müdürü Ethem Ocak, İl Dernekler Müdürü  Recep Kurtoğlu  katıldı.