Sağ ve Sol Kolda Dünya Şampiyonu olan Fatih Kamuz’u  Adana Havaalanı’nda karşılayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca, ‘’Bizim bileğimizi kimse bükemez. Bunu tüm dünyaya gösteren Fatih Kamuz kardeşimi tebrik ediyorum’’ dedi.

SARIÇAM TEŞKİLATI ŞAMPİYONU KARŞILADI
MHP Adana  Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca , Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soner  ve beraberindeki Ülkücüler Dünya  Bilek Güreşi Şampiyonu Fatih Kamuz’u havaalanında büyük bir coşkuyla karşıladılar. Bulgaristan’da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda sağ ve sol kolda bileğini kimsenin bükemediği  şampiyon Fatih Kamuz’u arkadaşları omuzlarında taşıdı. Başkan Mehmet Koca, tüm Sarıçamlılar adına şampiyon sporcu Kamuz’a çiçek takdim etti. Gösterilen yoğun ilgi karşısında  duygusal anlar yaşayan şampiyon Kamuz  karşılamaya gelen arkadaşlarına teşekkür ederek ‘’Bu can bu bedende olduğu sürece ülkemi sonuna kadar başarıyla temsil etmeye devam edeceğim’’ diye konuştu.


KOCA, “OCAĞA GİDEN GENÇ ŞAMPİYON OLUR”

Dünya Bilek Şampiyonu Fatih Kamuz’u karşıladıktan sonra açıklama yapan Başkan Koca;  “Ülkü Ocakları’nda yetişen, teşkilatımızın evladı Fatih Kamuz’u en içten duygularımla tebrik ediyor ve gurur duyuyorum. Her zaman söylediğimiz gibi, Ülkü Ocaklarına giden genç Fatih olur, Alparslan olur, Aziz Sancar olur ve şampiyon olur.  Sözümüz bir kez daha karşılığını bulmuştur. Fatih kardeşimiz Türk’ün bileğinin asla bükülemeyeceğini Bulgaristan’daki şampiyonada tüm dünyaya göstermiştir. Kendisini tebrik ediyor, şükranlarımı sunuyorum’’ ifadelerini kullandı.