Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda gerçekleşen imza törenine MYO Müdürü Prof. Dr. Neslihan Boyan ile Feyyaz etiz Anadolu Lisesi Müdürü Cuma Özcan katıldı.

“Eğitim, Bilim, Sanat, Spor Ve Kültürel Alanları Kapsayan İşbirliği Yapacağız.”

ÇÜ Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Boyan, Feyyaz Etiz Anadolu Lisesi Müdürlüğü arasında gerçekleşen protokol ile eğitim, bilim, sanat, spor ve kültürel alanları kapsayan işbirliği esaslarını belirlemek amacıyla bu protokole imza attıklarını söyledi. Protokolün lisede eğitim ve öğretim gören öğrencilerin ÇÜ Abdi Sütcü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda uygun görülecek bilimsel çalışma, araştırma, laboratuvar, kütüphane, konferans salonu, spor salonu gibi sosyal tesislerinden yararlanmalarını kapsadığını belirten Prof. Dr. Boyan, her öğretim yılında 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerine lise tarafından önerilecek konularda bilimsel çalışmalara yönelik program ve proje hazırlanması hususunda gerekli bilimsel danışmanlık yapacaklarını söyledi. Lise tarafından önerilen derslerden Yüksekokul tarafından uygun görülen konu, yer, zaman ve şartlarda öğretim elemanları tarafından öğretmen ve öğrencilere sunumlar yapılacağının da altınız çizen Prof. Dr. Boyan öğrenci, öğretmen, veli ve paydaşlara yönelik tertip edilecek eğitici ve öğretici seminer,  panel ve konferanslar için akademik personel temini konusunda da destek vereceklerini ifade etti.

 “Öğretim ve Yönetimde Verimliliğin Artırılmasını Amaçlıyoruz.”

Feyyaz Etiz Anadolu Lisesi Müdürü Cuma Özcan ise eğitim, öğretim ve yönetimde verimliliğin artırılması, kalitenin yükseltilmesi ve sürekli gelişimin sağlanması için araştırma yapılması, bu konularda iyileştirmeye yönelik projeler hazırlanması ve uygulanması için Yüksekokula önerilerde bulunacaklarını söyledi. Öğrencilerin toplum hizmeti çalışmaları kapsamında Yüksekokul ile işbirliği yapmaları için destek olacaklarını da belirten Müdür Cuma Özcan, gerekli ortamı oluşturarak başarılı bir çalışma yürüteceklerini söyledi.

Daha sonra MYO Müdürü Prof. Dr. Boyan ve Okul Müdürü Özcan protokolü imzaladı. Protokol töreni anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.