Soğuk nedeniyle ölen hayvan sayısının tahminlerin çok ötesinde olduğunu söyleyen Nesrin Çıtırık, “Onlar nasıl olsa sığınacak bir yer bulurlar” diye asla düşünmeyin. Asfalt ve betonla doldurduğumuz şehirlerde onlara sığınacak bir yer bırakmadık” dedi.
SOĞUKTAN KORUMAK İÇİN SIĞINAK
Çıtırık, Bir Kulübe Bir Can kampanyasına katılarak, bir anne köpeğe yavrularını güven içinde büyütecek bir yuva, barınaklardaki mağdur ve mazlum köpeklere ve sokaklardaki evsiz hayvanlara başlarını sokacak bir sığınak sağlanabileceğini belirtti.
Çıtırık, şöyle konuştu: “Size bir telefon uzaklığındayız. Bizi arayın. Bitlis’ten Adana’ya, Muş’tan Edirne’ye kadar, ihtiyaç olan yerlerin tamamında sizinle paylaşalım. Kulübe desteğiniz için nereyi tercih ederseniz, sizi direkt olarak oradaki gönüllüyle ve kulübe yapacak marangozla irtibata geçiriyoruz. Kulübe yapılıyor, teslim ediliyor, fotoğrafları sizinle ve toplumla paylaşılıyor. Bu kampanyayı HAYTAP ekibimizle birlikte bizzat takip ediyoruz. Kampanyaya katılmak için: [email protected], 0 544 829 12 51