Adanahabermerkezi.com
Geçen yıl Belediye olarak 19  yıl önce geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Belediye Başkanı Cumali Ünal’ın adını geçen yıl sahilde yapılan yeni meydana veren Ünal eski Belediye Başkanı ve amcası Cumali Ünal'ı unutmadı.

Cumali Ünal Meydanı

Daha önce Cumali Ünal ve ekibi tarafından hazırlanan projelerin günümüz Karataş’ın da ölümünün üzerinden 18 yıl geçmesine rağmen hala faaliyete geçirilmemiş olmasının Karataş’ın gelişmesi yönünde büyük bir kayıp olduğunu söyleyen Ünal, "Cumali Ünal tarafından hazırlanan projelerin görev süremiz içerisinde gerçekleştirilmesi yönünde ciddi gayret göstereceklerini ve bu gayretlerimiz ile birlikte eski belediye başkanımızdan aldığımız emaneti ve hizmet azmini sürdürerek Karataş’ın daha ileriye taşınması yönünde var gücümüz ile çalışacağımızdan şüphe duyulmamalıdır” diye konuşmuştu.

BOĞAÇHAN ÜNAL'DAN VEFA
Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal amcası eski belediye Başkanı Cumali Ünal'ın adını ölümsüzleştirirken Facebook sayfasında yaptığı açıklamayla da amcasını ölüm yıl dönümünde andı. Ünal "Ölümünün 19. Yılında Eski Karataş Belediye Başkanı ve sevgili amcam Cumali Ünal'ı saygı ve rahmet ile anıyorum" dedi.