Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyükdikili Mahallesi’nde incelemelerde bulurdu. Başkan Karalar, yeni yapılan Atatürk büstü ile yeni yapılan yolların açılışını da yaptı. Büyükdikili Mahalle Muhtarı Yusuf Ekinci, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ederken yıllardır mahallede muhtar olduğunu ve ilk kez mahallerinin Başkan Karalar ile hizmet görmeye başladığını söyledi.  Muhtar Ekinici, “Başkan Zeydan Karalar ile birlikte Büyükdikili hizmet görmeye başladı. Başkanımız buraya neler yapmadı ki; Özel hareket müdürlüğümüzün karşısında yeni bir yer aldılar buraya asfalt şantiyesi yapılacak. Bizim buraya tam 4,5 KM asfalt yol, camimizin tuvaletleri, karakolun ve sağlık ocağının çevre düzenlemesi yapıldı. Okulumuzun elektrik tesisatı ile ilgili bir sıkıntı vardı bunu da Seyhan Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar çözdü.  Karakola, sağlık ocağına yardımlar yaptı. Allah ondan razı olsun. Hatırlıyor musunuz 2014 seçimleri öncesi arabaların üzerinde ‘Seyhan’a Zeydan Gerek’ diye bir yazı vardı. İnanın bana doğru; Seyhan’a Zeydan gerek… Ben önceki Azim Öztürk döneminde de çalıştım. Büyükdikili er meydanıdır, Büyükdikili de ben hizmet alamıyorum denirse Allah adamı kör eder. Her kimse ben Seyhan Belediyesi’nden hizmet alamıyorum diyorsa anlının çatısından öpeceğim” ifadelerine yer verdi.

KARALAR” BİZ ÇALIŞMAYA, HİZMET ETMEYE GELDİK”
Belediyelerin imkânlarının sınırlı olduğunu belirten Başkan Karalar, sınırlı imkânların dahi iyi kullanılması halinde önemli işler yapılabileceğini belediye olarak her kese gösterdiklerini söyledi. Başkan Karalar, “Biz çalışmaya, hizmet etmeye geldik. Biz milletimize size hizmet ettiğimizde inanın dünyanın en büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerde yapılan hizmetin sevincini görünce biz biraz daha kamçılanıyoruz. Böyle arzumuz heyecanımız isteğimiz birkaç kat daha artıyor. Devletin imkânları, belediyenin imkânları doğru kullanılırsa iyi işler yapılabilir. Bizim ülkemiz, belediyemizde dâhil müthiş zengin yerler değil. Biz para sıkıntısı çeken bir milletiz ama inanın bu imkânları iyi kullandığınız zaman iyi işler yapıldığını Seyhan belediyesi herkese gösterdi.  Yeni asfalt plentinide bu bölgeye kuruyoruz. İnşallah bu şekilde her gün 3 bin ton asfalt dökeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Karalar, yeni yapılan yolların açılışını yaptı. Açılışın ardından Başkan Karalar Büyükdikili Ortaokulu ve Büyük dikili Aile Sağlı Merkezi’ni ziyaret ederek yapılan hizmetlerin denetimini yaptı.