Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Aile ve Sağlık Şube Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı İl Sağlık Müdürlüğü, referandumda yaşlı, yatalak ve engellilerin sandığa taşınması için iş birliği yapıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren 9 ambulans, söz konusu hizmet için tahsis edildi. Ambulanslarla birlikte 9 şoför ve 9 sağlık görevlisi de görev yapacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Aile ve Sağlık Şube Müdürlüğü ambulansları ve personeli, Sağlık Bakanlığı İl Sağlık Müdürlüğü ile iş birliği yaparak, referandumda yaşlı, yatalak ve engellilerin sandığa götürülmesi için faaliyet gösterecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkilileri, İl Sağlık Müdürlüğüyle birlikte çok anlamlı ve etkili bir hizmete imza atılacağını belirttiler. Büyükşehir bürokratları, “Pazar günü gerçekleştirilecek referandumda, en doğal vatandaşlık haklarını kullanmak isteyen ancak hastalık, yaşlılık ve engellilik gibi nedenlerle bu işlemi gerçekleştirmekte sıkıntı yaşayacak Adanalıların işini kolaylaştırmak için, İl Sağlık Müdürlüğümüzle böyle bir ortak çalışma gerçekleştirme kararı aldık. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’nün, vatandaşımıza her koşulda, kesintisiz hizmet verilmesine yönelik anlayışından yola çıkarak; referandumda oy kullanmak isteyen dezavantajlı hemşehrilerimize destek olacağız” dediler.