Başkan Sözlü, “İsrail gözü dönmüş şekilde Gazze’ye saldırmaya, sivilleri öldürmeye devam ediyor. Batı İsrail’in arkasında duruyor ve Türkiye’yi yönetenler de olan biteni izliyor” dedi.

MESAİ ARKADAŞLARIMIZ, ADANALI’YA HİZMET YOLUNDA DAVA ARKADAŞLARIMIZDIR

Adanalılar’ın bayramı rahat ve huzurlu geçirmesi için belediye personelinin üzerine düşeni yaptığından emin olduğunu belirten Hüseyin Sözlü, “Bayram boyunca belediye hizmetlerimiz aksamadan devam edecek. İnşallah Ramazan Bayramı’nı hemşehrilerimiz barış, huzur dolu bir ortamda geçirirler. Sahil ilçelerimize ve yaylalardaki ana arterlere belediye otobüsleri sefer düzenleyecek. Diğer birimlerimiz de üzerlerine düşen ne varsa yapacak. Zabıtamız, sinekle mücaedele ekiplerimiz hizmetin aksamaması için çalışacak. Ben belediyeciliği, ‘kamu hizmetçiliği’ olarak tanımlıyorum.  Bu, şerefli bir hizmetçiliktir. Adana’ya, Adanalı’ya hizmet, bizim için siyasetin ötesinde bir görevdir. Mesai arkadaşlarımız bizim dava arkadaşlarımızdır” diye konuştu.

PERSONELE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİLECEK

Belediyede gerçek bir aile atmosferi sağlayacaklarını belirten Başkan Hüseyin Sözlü, şöyle devam etti: “Bir mesai arkadaşımız, bir yakınım canına kıydı. Bunu bir aydır çeşitli şekillerde dile getirdiğini yeni öğrendik. Mesai arkadalarımızın sıkıntılarını öğrenip, onlara psikolojik danışmanlık hizmeti verebileceğimiz bir sistem kuracağız. Candan önemli bir şey yok. Bayramın ardından bu konuyla ilgili yapılanma gerçekleştireceğiz. Böylece, sorunları büyümeden önleyebiliriz. Belediye olarak küçük bir ilçe, bir kasaba kadar nüfusumuz var. Hizmet üretme noktasında da dayanışmanın önemini bilmeli ve ona göre davranmalıyız.”


KARARLARIMIZI CİDDİYETLE UYGULAYACAĞIZ

Başkan Sözlü, Çakmak Caddesi, İnönü Caddesi ve Dörtyol civarındaki seyyar  satıcılarla ilgili aldıkları kararı, onlara farklı yerler göstererek, seyyar satıcıların faal olduğu başka noktalarda da disiplinli, ciddi bir şekilde uygulayacaklarını ifade etti. Başkan Hüseyin Sözlü, şehir içinde ve ilçe merkezlerinde kötü kokuya neden olan hayvan yetiştiriciliğine izin verilmeyeceğini de açıkladı. Başkan Sözlü, bu konuda girişim yapmak isteyenlerin önünü açacak, planlı-programlı çalışmalara imza atmaya hazır olduklarını bildirdi.

Başkan Sözlü, konuşmasının ardından tiyatro fuayesinde personelin elini sıkıp, bayramını kutladı.