Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalı Varda Köprüsü arasındaki yol asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi Çalışmaları yerinde inceleyen  Başkan Sözlü, Adana’nın kırsalında 21. Yüzyıla yakışmayan görüntülere son verdiklerini ifade etti

ÖNCE GÖLLER ŞİMDİ VARDA YOLU

Adana Büyükşehir Belediyesi gerek şehir merkezinde gerekse kentin kırsal ilçelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Göller Yaylası’nda yol genişletme, Çukurova Caddesi’nde 25 yıldır asfaltlanmayan yolu asfaltlama çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, Adana’nın tarihi ve turistik yerlerinden olan Karaisalı Varda Köprüsü arasında da yol genişletme ve asfaltlama çalışması yaptı.

21. YÜZYILA YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER SON BULUYOR

 Karaisalı’daki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Sözlü, Adana’nın kırsalında 21. Yüzyıla yakışmayan görüntüleri ortadan kaldırdıklarını ifade ederken kırsalda bugüne kadar yapılan yol ve su hizmetlerinin daha sonrasında da devam edeceğini gösterdiğini belirtirken ‘’Bir ihmali, eksikliği bitirmiş olmanın kıvancını yaşıyoruz. İnsanın yaşaması için nasıl ki öncelikli ihtiyacı su ise bir memleketin de fiziki alt yapısı da yol, su, kanalizasyon ile olur’’ dedi.

3 ARAÇ YAN YANA GEÇEBİLECEK

Adanayı kıymetlendirdiklerini belirten Başkan Sözlü, ‘’Yapmış olduğumuz yolu bir kez ve nitlikli yapıyoruz. Bu yol yalnızca bir köy değil aynı zamanda yaylaları da birbirine bağlayacak. Adana Büyükşehir Beldiyesi tüm hizmetleri yüksek standartlarda, nitelikli olarak yapıyor’’ dedi. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise bir yılda beş köyün tüm ana hatlarının yenilenerek su ihtiyacının karşılandığını ifade ederken Karaisalı Varda Köprüsü arasındaki yol genişletme çalışmaları ile yolun 10 metre genişliğinde, 3 aracın yan yana geçebilir niteliğe kavuştuğunu belirterek Başkan Sözlü’ye ilçedeki hizmetleri için teşekkür etti.