Adana Büyükşehir Belediyesi zabıta timleri halk sağlığını hiçe sayan, kaldırımları işgal eden ve kayıt dışı ticaret yapan seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenledi. Büyükşehir zabıta timleri, Seyhan Belediyesi zabıta görevlileriyle birlikte gerçekleştirdikleri çalışmalarda ana cadde ve bulvarları işportacı işgalinden arındırdı.
Adana halkının huzur ve esenliği için, yılın 365 günü, 24 saat kesintisiz özveriyle görev yapan Adana Büyükşehir Belediyesi ZabıtaDaire Başkanlığı, merkez Seyhan İlçesi’nde denetimlerini sıklaştırdı. 


Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile ortak çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi zabıta timleri, Güney Kuşak Bulvarı ve Kocavezir İş Merkezi çevresinde seyyar satıcılara yönelik operasyon yaptı. Denetimlerde seyyar arabalarda sebze, meyve, çanta, simit, çorap, kemer, cep telefonu aksesuarları satışı yapan işportacıların tezgahlarına el konuldu. 
Zabıta görevlileri, işyeri sahiplerini kaldırımlara koydukları tezgah, masa, sandalye ve reklam tabelalarını kaldırmaları için uyardı. Yaya yollarına park edilen taşıtlara da para cezası uygulandı.