Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün sosyal belediyecilik hizmetlerine verdiği önemin  sonucu; Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, kırsalda desteğe ihtiyacı olan Adanalıların yardımına koşmayı sürdürüyor.

Daha önce çeşitli ilçelere bağlı mahalle ve köylerde benzer destek kampanyaları düzenleyen Adana Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediye başkanlıkları ve bağlı muhtarlıkların belirlediği yoksul vatandaşlara yiyecek kolileleri dağıtıyor.

POZANTI’NIN KÖYLERİNDEKİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM

Adana Büyükşehir Belediyesi, son olarak Pozantı’da ihtiyaç sahiplerine 150 koli yiyecek dağıttı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bürokratları, Pozantı Belediyesi yetkilileriyle birlikte, Pozantı’nın köylerinde dar gelirli vatandaşlara yiyecek kolisi dağıtımı gerçekleştirdi.

SOSYAL MARKET İŞ BAŞINDA

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bürokratları, Büyükşehir bünyesinde oluşturulan Hayırlı İşler Sosyal Market aracılığıyla, ihtiyaç sahiplerine şu ana kadar 10 bin koli dağıtıldığını, önümüzdeki süreçte de yardımların süreceğini açıkladılar. Büyükşehir bürokratları, “Merkez ilçelerimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız bize başvurduğunda, rutin olarak destek verilmesi gerekiyorsa, Sosyal Market’ten periyodik olarak bunu gerçekleştiriyoruz. İlçelerimizde ise belirlenen yoksul vatandaşlarımıza yardımı bizzat götürüyoruz. İlçelere her seferinde 150 koli gönderdiyoruz. Yeniden talep olursa sayı artırılıyor. 1 seferlik yardımlarımızda isimler tutanakla belirleniyor” diye konuştular.