Adana’nın merkez ilçeleri ile mahalle statüsüne kavuşan köylerde sürdürülen çalışmaların, altyapıyla ilgili diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli şekilde yürüdüğünü ifade eden Başkan Vekili Aldırmaz, “Klasik belediyecilik görevlerinin yanısıra, gece-gündüz, cumartesi-pazar demeden vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetler üreten tüm ekipleri kutluyorum” dedi.
Yeni bulvarlar, kaldırım çalışmaları, peyzaj uygulamaları, kavşak düzenlemeleri, sanayi sitelerinin yollarının yapımı, hastane, okul, camilerin bahçelerinin iyileştirilmesi, mezarlıklar, sinekle mücadele, kamulaştırma, yıkım uygulamaları, kanalizasyon, yağmur suyu tahliye ve içme suyu şebeke çalışmaları gibi halkı yakından ilgilendiren hizmetlerin aralıksız şekilde devam ettiğini anlatan Başkan Vekili Aldırmaz, “Güney, doğu, batı, kuzey diye ayırmadan eşit şekilde hizmet üretmekteyiz” şeklinde konuştu.
“Ortak Akıl, Ortak Başarı” anlayışıyla başladıkları hizmet serisinin 1 yılını geride bıraktıklarını hatırlatan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Valilik başta olmak üzere, ilçe belediyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, meslek odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Bu uyumlu çalışma beraberinde başarıyı da getirmektedir. Bu konuda bizlere destek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.