Kanalizasyon ve içme suyu şebekelerinin ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından döşendiğini, şimdi de yollarının Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürlüğü ekiplerince asfaltlandığını söyleyen Suluca Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Sami Balta, “Hizmetler nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz başta olmak üzere, ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.
   Bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet alamadıklarını vurgulayan Suluca Organize Sanayi Spor Kulübü Başkanı Duran Ali Karaaslan da, “Sayın Aldırmaz’ın göreve başlamasından sonra hem ASKİ, hem de Yol Müdürlüğü ekipleri önemli hizmetler yaptı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
  Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Özlem Hilal, Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi ile Suluca arasındaki 1.400 mt. uzunluğundaki bağlantı yolunun asfaltının tamamlandığını, toplam 5 km. olan diğer yol çalışmalarının devam ettiğini söyledi.