Kozan’ın Kızıllar Köyü’nü (Kızıllar Mahallesi) ziyaret ederek, kilit parke yol çalışmalarını yerinde inceleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçelerde yol seferberliğinin devam ettiğini ve Haziran 2015’e kadar Kozan’ın kasaba ve köylerinde (mahallelerinde) ana ve ara arterlerin tamamının bitirileceğini söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ve Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Kozan’ın Kızıllar Köyü’nü ziyaret ederek halkla bir araya geldi, kilit parke yol çalışmalarını yerinde denetledi.

PARTİ AYRIMI GÖZETMEDEN HİZMETE DEVAM

İlçelerde belediye başkanlarıyla el birliği yaparak hizmet seferberliğinin sürdüğünü ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, “İşin hangi belediyeye ait olduğuna takılmadan, halkımızın, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını gidermek üzere var gücümüzle çalışıyoruz. Kozan Belediyemiz, Milliyetçi Hareket Partilidir ama diğer ilçelerde de hizmetlerimiz parti ayrımı gözetmeksizin devam ediyor. Kozan, inşallah hakettiği hizmetlerin tümünü alacak. Yayla dönemine kadar belediye başkanımızın koyduğu hedefleri yerine getireceğiz ve Kozan’da yapılmadık hizmet bırakmayacağız. Bu yaz dönemi Kozan’ımızın kasaba ve köylerinin, ana ve ara yollarının hepsinin tamamlandığı, yapıldığı bir dönem olacak. Halkımıza hizmet ederken gece gündüz demeden, dur durak dinlemeden , bütün gücümüzle çalışıyoruz. Musa Öztürk Başkanımı ve ekibini de tebrik ediyorum” dedi.

BURADAKİ İNSANIMIZ BULUNDUĞU YERDE ZENGİNLEŞMELİ

Kırsaldaki yerleşim birimlerini daha yaşanılır yerler haline getirerek, halkın, bulunduğu bölgede zenginleşmesine, refah seviyesinin artmasına katkı koymayı hedeflediklerini vurgulayan Başkan Sözlü, “Burada yaşayan hemşehrilerimiz, geçimlerini temin ederken kaygı duymamalı. Buralar kendi içinde büyümeli, gelişmeli. Musa Öztürk Başkanımızla da bu konuda hiçbir ayrımız gayrımız yok. O yapar, yapamadığı her şeyi biz tamamlarız. ‘Şu iş bizim, şu iş onların’ gibi bir derdimiz yok. Ne lazımsa gece gündüz çalışmak kaydıyla hayata geçiriyoruz ve geçireceğiz” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR’LE EL ELE VERDİK

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk de halka hizmetin Hak’ka hizmet olduğunu kaydederek, şunları söyledi: “Arkadaşlarım çok güzel isim bulmuşlar; ‘Gönül seferberliği.’ Bu seferberliğe ova köylerinden başladık ama Kızıllar istisna oldu. Yayla zamanına kadar Büyükşehirle el ele verip bitireceğiz köylerin ihtiyaçlarını.

Pankartlarımızda yazıyor; ‘Hüseyin Sözlü, Musa Öztürk el ele’ diye. Çalışma bizden, takdir sizden, gerisi de Cenab-ı Allah’tan. Büyükşehir Belediyemizle iş birliği yaparak mayıs ayına kadar Kozan’ın 88 köyünün yolunu, altyapısını ve diğer ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Ne söz verdiysek yapacağız. Bunun ilk numunelerinden biri Kızıllar Köyü.”