Göreve yeni atanan İl Müdürü Keleş, önümüzdeki dönemde gerçekleştirmeyi planladığı kurumsal çalışmalar hakkında Başkan Prof. Dr. Öztürk’e bilgi verdi.

Müdürlük olarak doğrudan irtibat halinde oldukları medya mensuplarıyla ilgili eğitim seminerleri düzenleyeceklerini ifade eden Mustafa Keleş, “Bu anlamda Adana’yı her yönüyle tanıtan bir kitap hazırlığımız da devam etmektedir. Şehrimizin turizm açısından gelişimini sağlamak ve Adana’nın sesinin Torosların ötesine duyurulması için tanıtım etkinlikleri düzenlemek istiyoruz” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Çalışmalarınızda her türlü işbirliğini yapmaya hazırız. Adanamızın Türkiye genelinde, dünya ölçeğinde yapılması planlanan tüm tanıtım çalışmalarına imkânlarımız oranında destek vereceğimizi açıkça ifade ediyorum” diye konuştu.

Ziyarette BYEGM Adana İl Müdürü Mustafa Keleş, farklı dillerde hazırlanmış Türkiye tanıtım kitapçıklarını Başkan Prof. Dr. Azim Öztürk’ü hediye etti.