Dernek başkanlarının tamamına yakınının katıldığı toplantıya il Müftüsü Arif Gökce,müftü Yardımcıları ve merkez ilçe müftüleri katıldı.

İl müftülüğü hizmet binasında verilen yemekten sonra bina gezildi. Ardından Ramazanoğlu Camii inşaatına gidildi. Öğle namazı birlikte eda edildikten sonra teşekkür belgeleri takdim edildi.

İstişare toplantısında bir konuşma yapan İl Müftüsü Gökce, ilimizde 1364 Cami ve 247 cami derneği olduğunu, Camilerin inşa ve imarı ile din görevlileri, cami dernek başkanları ve cemaat üçlüsünün diyaloğunun caminin imarında önemli olduğunu söyledi.  Müftülerimizle  birlikte cami derneklerinin çok güzel çalışmalar yaptığını, Cami dernekleri ile din görevlilerini aynı hizmeti yapan kardeşler  olarak tanımlayan Müftü Gökce,“Din bir gönül meselesi olduğu için hayırlı bir niyet ile cami veya kuran kursu yapmak için bir araya gelen hayırsever insanlara teşekkür ederim. Müftülük olarak kapımız her zaman gönüldaşlarımıza açıktır” dedi.

Ayda bir defa Ramazanoğlu cami ve hizmet binası diye yardım topluyorsunuz. Bunlara sizler rehberlik yapıyorsunuz. Toplanan paraları gönderiyoruz ama ne olup bitiyor aklınıza gelebilir.1 yıl önce beraber toplanmıştık. Bu zaman zarfında neler yaptık sizlere yapılan hizmetleri yerinde gösterelim dedik. Vatandaşın verdiği her kuruşun yerini bulduğu inancı hasıl olursa o zaman işler daha iyi yürür.

Dernek başkanları bu güne kadar İl Müftülerimiz tarafından kendileri ile böyle bir toplantı yapılmadığını, bundan dolayı teşekkürlerini, memnuniyetlerini ve önerilerini ilettiler.

Dernek yöneticileri de istek ve dileklerini, yaşadıkları sorunları dile getirdiler. Daha sonra günün anısına fotoğraf çekilerek program sona erdi.