Sabah namazından çıkan cemaatle birlikte toplantıya katılan Behiye Hatun Cami İmamı Ali Çakmak, "16 yıldır bu mahalledeyim, halkın karşısına söz verdiği gün ve saatte çıkan, halkına hesap vermekten çekinmeyen başka bir belediye başkanı daha görmedim" dedi.


KADINLAR TOPLANTIYA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
100. Yıl Mahalle Muhtarlığı yanında kurulan 2 çadıra gelen mahalle sakinleri, sabah saat 06.00'da toplantıya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e, bir önceki toplantıda dile getirdikleri sorunların çözüme kavuşmasından dolayı teşekkür etti. Çukurova Belediyesi 100. Yıl Toplum Merkezi'ndeki kurslara katılan bir grup kadın da, kendi yaptıkları el ürününü Başkan Çetin'e hediye etti.


CAMİ İMAMINDAN TEŞEKKÜR
Sabah ezanı okunmadan mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Soner Çetin, mesaisine başlamadan toplantıya katılan vatandaşların sorunlarını dinleyerek, bürokratlarına, taleplerin yerine getirilmesi için talimat verdi. Sabah namazından çıkan cami cemaatı da toplantıya katılarak, Başkan Çetin'i karşılarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Behiye Hatun Cami İmamı Ali Çakmak, "Daha önce yine aynı saatte iki toplantı olmuştu. Onlara da katılmıştım. Bu üçüncüsü. 16 yıldır 100. Yıl mahallesindeyim. Hiçbir belediye başkanımızın belirli gün tayin edip, gelip halkla yüzleşmesine şahit olmadık. Bunu düzenli yapanını ise hiç görmedik. Başkanımızdan Allah razı olsun. Halkla birebir olmak, halkın isteklerini dinlemek, istekleri de bir sonraki toplantıya kadar yapıyor olmak, bu bir özgüvendir. Zaten bunu yapamasa halkın karşısına yüzü ak olarak çıkamaz. Allah razı olsun, Başkanımızı takdir ediyorum. Benim de istirhamım şu; Böylesi başkanlarımıza Allah rızası için sahip çıkacağız. Çünkü, toplumla yüzleşen bu adamdan kimseye bir zarar gelmez. Bize böylesine değer veren Başkanımıza vefa göstermekte bizim görevimiz" diye konuştu.

"BU TOPLANTILAR SONUNA KADAR SÜRECEK"
Sabah saat 06.00'da mahalle sakinleriyle buluşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Cami İmamı Ali Çakmak'ın konuşmasına teşekkür ederek, "İşte bu düşünceleriniz benim için şeref madalyasıdır. Halkımızla, göreve geldiğim günden bu yana düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz halk gününden sonra, halk gününe gelemeyen vatandaşlarımızla buluşmak için mesai saati öncesinde bu toplantıları düzenledik. Başladığımız günden bu yana haftada en az iki mahallede sabah 06.00 toplantılarımızı düzenliyoruz. Her mahallemize 45 günde bir yeniden sıra geliyor. Sizlerden gelen, sorun, istek ve talepleri bu süreç zarfında çözüme kavuşturmanın gururuyla karşınıza çıkıyoruz. Sizlerle sohbet ediyor, hizmetlerimizi anlatıyor ve istediğiniz hizmetleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu toplantılarımız, hava şartları ne olursa olsun, sonuna kadar devam edecek. Siz istediğiniz sürece, sizlerle olan bu buluşmalarımız sürecek" dedi.