Çıkmaz sokağın açılması dolayısıyla bir evin kamulaştırıldığını belirten Başkan Çelikcan ‘Muhtarlar ve vatandaşlarımızla işbirliği yaparak vatandaşlarımızın menfaati doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz.’dedi. Yüreğir’in bu ve benzeri sorunlarının kalıcı olarak Kentsel dönüşümle çözüleceğini belirten Başkan Çelikcan ‘İlçemizde Kentsel Dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Mahallelerimizin sokakları dar ve yeşil alanlarımız çok az. Kentsel dönüşümle birlikte daha geniş sokakları, yeşil alanları ve sosyal donatıları ile birlikte yaşanılabilirlik kalitemizi daha da yükseklere çıkaracağız. Belediye olarak hizmetimizde bu güne kadar ihmal edilmiş çözülmemiş her türlü açmazlara neşter vuruyoruz.Yol, Park, Kültür hizmetlerinde olduğu gibi.Bu yıl Yüreğirli vatandaşlarımız bir çok yeni hizmetimizin açılışına tanık olacaklar onu da buradan müjdeliyorum

 

Selahattin Eyyübi Mahallemizde ‘’açtığımız çıkmaz sokakla’’ çocuklarımız okullarına daha rahat gidip gelebilecekler vatandaşlarımız da rahat edeceklerdir. Muhtarımız ve vatandaşlarımızla işbirliği yaparak ilçemizin sorunlarını çözüp vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıyoruz. Bundan sonrada ilçemizde bulunan diğer çıkmaz sokakları açmayı hedefliyoruz.’ şeklinde konuştu.

 

Selahattin Eyyübi Muhtarı Mustafa Bozdemir çıkmaz sokağın açılması dolayısıyla Başkan Çelikcan’a teşekkür ederek ‘ Ömer Refik Halıcılar İlköğretim, Halıcılar Anadolu Lisesi ve Kiremithane İlköğretim Okulu öğrencilerimiz bu sokağın açılmasıyla artık okullarına daha rahat gidip gelebileceklerdir. Daha önce okullarına gitmek isteyen çocuklarımız ya Kozan Yoluna çıkıp yâda Meslek Lisesi yoluna çıkıp okullarına gitmek zorunda kalıyorlardı. Bu yolun açılmasıyla çocuklarımız artık daha rahat okullarına daha rahat gidip gelebileceklerdir. Vatandaşlarımız da bu yol sayesinde işlerini daha kolay yapacaklardır. Yılların ihmaline son verdiği için Sayın Başkanımız Mahmut Çelikcan’a teşekkür ediyorum.’dedi.