Yüreğir Belediyesi olarak muhtarlarla sürekli diyalog halinde olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çelikcan ''Muhtarlarımız vatandaşlarımızla bizim aramızda köprü görevi görmektedir. Bunun için Belediyemize gelen muhtarlarımızın sorunlarının daha hızlı çözülmesi için ''Muhtarlık Koordinasyon Merkezi'' kurarak işlerini hızlandırdık. Sonuçta muhtarlarımız vatandaşlarımıza hizmet etmek için bu görevi yürütmektedirler.'' şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediyesi olarak vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaların devam ettiğini ve Yüreğir'de çok önemli hizmetler yapıldığını, bir çok ilklerin gerçekleştiğini belirten Başkan Çelikcan '' Yüreğir hizmette altın çağını yaşıyor. Görev süremiz içerisinde bir çok kalıcı eseri vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Devam eden projelerimiz var. Bu projelerimizin de tamamlanmasıyla Yüreğir önemli eserlere kavuşacaktır. Muhtarlarımız bizim dönemimizde en rahat dönemlerini yaşıyorlar. Çünkü yapılması gereken hizmetleri vatandaşlarımızla muhtarlarımızı karşı karşıya getirmeden yapıyoruz.'' diyerek çalışmaların hız kesmeden  ve hiç bir ayrım yapılmadan devam ettiğini söyledi.

Vatandaşların devlette ilk uğrak yerinin muhtarlıklar olduğunu belirten Başkan Çelikcan ''Muhtarlarımız köy ve mahalle sakinlerimizin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynar. Gerek milleti, gerek devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımızın günlerini en içten dileklerimle kutluyorum.'' dedi.  Bütün muhtarları hafta sonu yapılacak olan Uluslararası  Ölümsüzlük Şehri Misis Kültür ve Sanat Festivali'ne davet etti.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a teşekkür eden mahalle muhtarları yapılan hizmetler ve bu önemli günde kendilerini unutmadıkları için mutlu olduklarını belirttiler.