Ailelerin mutluluğuna çiftin çocukları Çetin (7), Metin (6) ve Tekin (2) de tanıklık etti. Nikahı Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kıyarken nikah şahitleri ise Başkan Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan ile AK Parti Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yıldırım oldular. 
NİKAHLARINI BAŞKAN ÇELİKCAN KIYDI
Yüreğir Özgür Mahallesi'nde yaşayan İlper ve Sami Çiçek çiftinin resmi nikahı olmadığını  mahalle gezilerinde öğrenen  Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan çiftin resmi nikahını kıyma sözü verdi. Evraklarını tamamlayarak Yüreğir Belediyesi Evlendirme Memurluğu'na başvuran çiftin nikahını da Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kendisi kıydı. 
REFERANDUMDA DA EVET DİYORUZ
Nikahları kıyılan  çifte ömür boyu mutluluklar  dileyen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan çiftlerin hayali olan gelinlik ve damatlık isteğini de kırmadı. Onlara gelinlik ve damatlık aldı.  Yanlarında, çocukları Çetin, Metin ve Tekin ile gelinlik ve damatlıklarıyla resmi nikaha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Sami ve İlper Çiçek çifti  16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Değişikliği Paketi'ne de evet oyu vereceklerini dile getirerek boyunlarına evet atkısı taktılar.

Çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Mahalle gezilerimiz sırasında bu çiftimizin durumunu öğrendim. Arkadaşlarımıza bu ailemizle ilgilenmelerini istedim. Arkadaşlarımız resmi işlemlerine  yardımcı oldular ve nikahını kıydık. Allah hayırlı uğurlu etsin. Çiftimizin 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Değişiklik Referandumuna evet demeleri bizleri mutlu etmiştir. Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için önemli bir karar verdiler. Aileleri tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

MUTLULUĞA ÇOCUKLARI DA TANIKLIK ETTİ

Yüreğir Belediyesi Evlendirme Memurluğu'nda yapılan nikaha Sami-İlper Çiçek çiftinin çocukları Çetin, Metin ve Tekin de tanıklık ettiler. Çifte Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kahve takımı hediye ederken Başkan Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan ise altın taktı.