Çalışanın, üretenin her zaman yanında olduklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan  ''Yüreğir'de faaliyet gösteren tekstil atölyelerimiz bir çok ülkeye ihracat yaparak ülkemize milyonlarca lira kazandırıyorlar. Bir zamanlar tekstilin merkezi olan bölgemiz yine eski günlerine kavuşuyor olması bölgemiz açısından çok önemlidir. En önemlisi ise bölgemizdeki vatandaşlarımıza iş-aş imkanı sunuyorlar. Bir çok insanımız buradan evlerinin geçimini sağlıyor. Bölgemizdeki iş istihdamına katkı sağlıyorlar.'' şeklinde konuştu.
 
Dünyanın bir çok ünlü giyim markasının ürünlerinin Yüreğir'den gönderildiğini belirten Başkan Çelikcan ''Yüreğir'deki tekstil atölyelerimizde üretilen ürünler Dünya'da bir çok önemli markaya gönderiliyor olması beni sevindirdi.
 
Özellikle Türkiye'de sadece Yüreğir'de üretilen yanık başı ürünlerinin ilçemizde üretiliyor olması beni ayrıca mutlu etti. Girişimci, yenilikleri takip ederek dünyanın bir çok ülkesine ihracat yaparak katma değer üreten, bölgemizdeki bir çok insana aş ve iş imkanı sağlayan iş adamlarımıza teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.