‘’TÜMSİAD ile yapılacak ortak projelere her zaman varız’’ diyen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’ Sosyo-kültürel proje hazırlığından  dolayı, Yönetim Kurulunuzu kutluyorum’’ dedi.

Başkan Çelikcan, burada yaptığı konuşmasında, sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini, İlçe’ye 11 adet kültür evi kazandırdıklarını, 5 yıl içerisinde 600 adet kurs, 66 branşta eğitim ile seminer, dershanecilik hizmetleri ile yılda  30 bin vatandaşa bu imkanlardan faydalandıklarını anlattı. Çelikcan ayrıca, her yaştan insana hizmet ettiklerini, milli birlik ve beraberliğimizin geliştirilmesi için gayret gösterdiklerini, halk- devlet işbirliği ile sorunların üstesinden gelmeye çalıştıklarının altını çizdi.


TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’da, çalışmalarından dolayı Mahmut Çelikcan’ı kutlayarak, başarılar diledi. ‘’Gün bir olma, diri olma günüdür’’ diyen Kutluca, yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıttı. Kutluca konuşmasının devamında, TÜMSİAD’ ın, ekonominin yanı sıra  sosyo – kültürel çalışmalarının da olduğunu, bu hususta Çukurova Belediye Başkanı ile görüştüklerini, Yüreğir Belediyesi ile de, ortak bir proje’de yer almak istediklerini vurguladı.Yeni neslin ve Adana’mızın geleceği için, kalıcı projeler üretmeye gayret ettiklerini vurgulayan  Kutluca,  gösterdiği yakın ilgiden dolayı Çelikcan’a teşekkür etti.

Yüreğir Belediye Başkanı Çelikcan’ın ziyaretine, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’nın yanı sıra, Yönetim Kurulu Üyelerinden Av. Emrah Sancar, Hakan Özdeğer, Ramazan Balak, Şükrü Geyikçi, Mahmut Karahan, Oğuz Akkaya, Ahmet Kalenderoğlu, Kenan Toraman ve Şube Sekreteri Yalçın Kartal katıldı.