Mahhalle halkının büyük desteğini alan ve “İyi Hizmet Herkesin Hakkı” parolasıyla yola çıkan Gülay Küçükdere, “halkın sorununu halkın içinde olanlar en iyi bilir. Yıllardır çok sayıda STK’da görev yaptım. Halen Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şube’de görev yapıyorum. Sürekli halkın içindeyim. Şimdi de 1981 yılından beridir ikamet ettiğim Cemalpaşa Mahallesi’ndeki halkımıza,” Muhtar” olarak hizmet etmek istiyorum” dedi.

 KÜÇÜKDERE “İYİ HİZMET HERKESİN HAKKI”

Halka hizmet etmenin en yüce değerlerden olduğuna değinen Cemalpaşa Mahalle Muhtar Adayı Gülay Küçükdere şöyle devam etti;

“Cemalpaşa Mahallemize hep birlikte omuz omuza sahip çıkmaya talibim. “Biz” olamazsak başaramayız. Hep birlikte ileriye adım atmak istiyoruz. Çünkü birlikten kuvvet doğacağını biliyoruz. Biz “Bir” olursak güçlüyüz. Haydi hep beraber Mahallemize sahip çıkalım. Mahallemizi Adana’nın daha yaşanabilir, daha huzurlu ve daha mutlu insanların yaşadığı yere çevirelim”

Cemalpaşa Mahalle Muhtar Adayı Gülay Küçükdere’nin İhtiyar heyeti Aza adayları ise Yeşim Çağlar, Çağman Serdengeçti, Ayhan Özuçak ve Nurhayat Uludağ, Yedekler ise, Mahmut Aba, Gülay Kesen, Esin Ünlü ve Ahmet Güzelsoy’dan oluştu.