Pazarcılarla bir süre sohbet eden Başkan Çetin, Türkiye’de bir ilk olan kapalı semt pazarlarını soğutma çalışmasından esnafın ve vatandaşların memnun olup olmadığı sordu. El emeği ürünlerini satarak, ev ekonomisine katkıda bulunan ev kadınları ve alışveriş yapan vatandaşlar, Başkan Çetin’e yapılan hizmetler için teşekkür etti.

SONER ÇETİN ESNAFI VE VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Çetin, Kenan Evren Kapalı Semt Pazarı’nda her hafta Çarşamba ve Pazar günleri kurulan kadınlar pazarına giderek pazarcıları ziyaret etti. Başkan Soner Çetin, üretici kadınlar ve vatandaşlar tarafından tezahüratlarla karşılandı. Çetin, esnafla bir süre sohbet etti ve sıkıntılarını dinledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyarette, Başkan Çetin’e bürokratlar ve muhtarlar eşlik etti.


KADIN ÜRETİCELERDEN BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR

Kadın Üretici Pazarı'ndaki stantları gezen Başkan Çetin, kısa dönem önce Kapalı Semt Pazarlarında uygulamaya koydukları Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan pazarları soğutma sistemiyle ilgili vatandaşlara ve esnafa memnuniyet testi yaptı. Vatandaşlar, “Bu uygulama bizi çok memnun etti. Artık alışverişlerimizi daha rahat bir ortamda yapabiliyoruz” derken kadın üreticiler de “Her projenizle olduğu gibi bu projenizle de bizi çok mutlu ettiniz.  Ellerinize sağlık” diyerek Başkan Çetin’e teşekkür etti.

ŞİMDİ DE KLASİK MÜZİK EŞLİĞİNDE ALIŞVERİŞ

Esnafın memnuniyetinden mutluluk duyduğunu ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “İlçemizdeki kapalı semt pazarlarında uygulamaya başlattığımız soğutma uygulamamızla Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştirdik. Yazın sıcak havada yanmak yok artık. Serin serin alışveriş yapılacak. Bugün buraya gelerek vatandaşlarımızın ve esnafımızın uygulamadan memnun olup olmadığını öğrenmek istedim. Herkes çok mutlu ve memnun” dedi. Vatandaşlarla sohbetinde, soğutma sisteminin çıkardığı sesten rahatsız olanların olduğunu öğrendiğini aktaran Çetin, “Bu sebeple bu uygulamamıza yeni bir ilave yapacağız ve bu sorunu gidereceğiz. Pazara yerleştireceğimiz müzik sistemiyle vatandaşlarımız klasik müzik eşliğinde alışverişlerini yapacaklar” diye konuştu.