Başkent Okulları’nda düzenlenen açılış törenine katılan Başkan Çetin’e, okul yetkilileri eşlik etti. Okul idarecileri, öğretmenleri, öğrenciler ve velilerin katıldığı törende konuşan Çetin, yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi. Çetin, “Geleceğimiz olan sizlerden çok umutluyuz. Eminim ki, sizlerde bu okullarda, bu sıralarda kendinizi iyi yetiştirerek, iyi birer vatandaş olarak bu emaneti üstleneceksiniz. Sizlere güveniyoruz” dedi.

“EĞİTİM KURUMLARIMIZIN YANINDAYIZ”
Belediye olarak, eğitim alanında yaptıkları faaliyet ve katkılara da değinen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçedeki eğitim faaliyetlerine bugüne kadar destek oldukları gibi, bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini vurguladı. Çetin şunları söyledi:
“Çocuklarımızın eğitimlerine katkıda bulunmak, yarınlarımıza katkıda bulunmak demektir. Bu nedenle, eğitime her fırsatta desteğimizi sürdürüyoruz. Her yıl eğitim sezonu başında öğrencilerimize, kırtasiye yardımında bulunuyoruz. İlçedeki okulların bakım, onarım ve tadilatlarını yaptırıyoruz.  Sağlıklı bir yeni nesil için elimizden gelen çabayı harcıyoruz. Eğitim alanında yaptığımız katkılar artarak devam edecek. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yıllarını kutluyor, ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” 

Yeni eğitim öğretim yılı açılış töreni, öğrencilerin çeşitli gösterileri ve etkinlikleri ile devam etti.