Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’deki terör örgütlerine yönelik düzenlediği ’Zeytin Dalı Harekâtı’na destek amacıyla Ceyhan Belediyesi tarafından başta Atatürk ve Kızılay Caddelerinde olmak üzere esnafa işyerlerine asılması, vatandaşlara ise evlerinin balkonlarına asılması için 10 bin adet bayrak hediye edildi.

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR
Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, belediye hizmet binası önündeki Bayrak kaidesi yanında bir konuşma yaparak şöyle dedi. “Bayrakları Bayrak yapan üstündeki kandır, Bu güzel vatanımızın simgesi şanlı bayrağımızı esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza hediye ederek vatan ve bayrak sevgisini bir kez daha haykıracağız.”dedi.

ALLAH MEHMETÇİKLERİMİZİ MUZAFFER EYLESİN
Başkan Boydak,” Afrin’de sınır boylarında terörist yuvalarını tepeleyip geçen Mehmetçiklerimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Başta Afrin olmak üzere sınır boylarımızda terör odaklarını temizleyen Mehmetçiklerimizi yüce Allah muzaffer eylesin. Şehitlerimize rahmet, Gazilerimize de acil şifalar diliyorum.1071 Malazgirt’den beri. Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da ve 15 Temmuz’da yazılan destanlar gibi inşallah Afrin’de de destan yazılacaktır.” Diye konuştu.