Cemevi inşaatını incelemesinin ardından konuşan Başkan Sözlü, ‘’Hemşerilerimizin her alanda hizmet almaları arzusundayız’’ dedi

 ‘’3-4 AY İÇERİSİNDE HİZMETE AÇACAĞIZ’’

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceyhan’da bin 550 metrekare arsa üzerinde 4 katlı olarak projelendirilen Cemevi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yapımı devam eden Cemevi inşaatında inceleme yapan Başkan Sözlü, Cemevi’nin üç dört ay içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağı müjdesini verdi.

‘’HEMŞERİLERİMİZ HÜRMET GÖRMELİ, HİZMET ALMALI’’

İnceleme sonrasında konuşan Başkan Sözlü, ‘’Alevi Bektaşi kardeşlerimizle aramızda fark yok, herkes inançlarını özgürce yaşamalı. Adana, görüş ayrılıklarının en aza indirildiği şehir olmalı. Hemşerilerimizin Cumhuriyet nesli olarak hak ettikleri her türlü hizmeti almaları, hürmeti görmeleri arzusundayız’’ dedi.

4 KATLI BİNADA HANGİ HİZMETLER VERİLECEK?

Yapılacak Cemevi’nin bodrum katındaki morg ve gasilhanede cenaze hizmetleri verilecekken zemin katta yine cenaze hizmetlerine dönük taziye odaları bulunacak, bu katta toplu yemek hizmetlerinin verilecek. Binanın birinci katında konferans salonu, 30 kişilik misafirhane ve idari birimler olurken en üst kat ise cemevi olarak düzenlenecek.