Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,  temizlik işlerinde kullanılmak üzere yaklaşık bin kadar eski konteynırı revize ettiklerini ve bin 300 adet konteynırın yanı sıra bin adet 800 litrelik pedallı konteynırı’nda kullanılmak üzere alındığını ve amaçlarını temiz bir ceyhan olduğunu ifade etti 

 

BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK TEMİZLİK PERSONELİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk temizlik işleri şantiyesinde işçilerle bir araya gelerek istişare toplantısı yaparak çalışanların dilek ve temennilerini dinledi. Başkan Öztürk  çalışanların   görevlerini layıkıyla yaptıklarını ve GÜZEL Ceyhan’ımızı ışıl,ışıl tertemiz yaptığınız için hepinizden Allah razı olsun tüm çalışanlarımızın   bu güzel eforlarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

 

BİRİLERİ UYURKEN TEMİZLİK İŞLERİ ÇALIŞIYOR

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk temizlik işleri şantiyesinde işçilerle bir araya geldiği istişare toplantıda birileri uyurken sizlerin canla başla çalışması ve  bu güzel eforunuzun sürekli devam etmesi ve  Ceyhan halkının’da memnuniyeti üst derecede olmasından dolayı Ceyhan halkı adına kendi adıma emeği geçen tüm çalışanlarıma teşekkür ediyorum.Birileri uyurken sizler çalışıyorunuz,Sizler isimsiz kahramanlarsınız Fakat bizim için hepiniz isimli kahramanlarsınız dedi.

 

PLANLI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Büyükşehir yasası ile Ceyhan Belediyesi’nin hizmet alanı olarak 18,5 katı arttığını buna rağmen  “ilçemiz genelinde sorumluluk alanımızdaki sokaklarımız, caddelerimiz ve parklarımız Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından planlı bir şekilde temizleniyor. Dedi.