Özellikle köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim birimlerinde devam eden çalışmalarda Dokuztekne,Doruk,Sarımazı,Mercimek, Günyazı, Sağırlar, Sirkeli ve Toktamış mahallelerine yeni parkların yanı sıra Ceyhan ilçe merkezindeki  tüm mahallelere Parklar kazandırmaya devam ediyor.

Ceyhan’da 50 yeni park daha yapıp vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirten Belediye Başkanı Alemdar Öztürk “ekiplerimizin Dokuztekne, Günyazı, Sağırlar, Sirkeli ve Toktamış,mercimek ve Sarımazı mahallelerinde yapımına devam ettiklerini bazı  çocuk oyun alanları ile  parkları hizmete açtıklarını belirtti.

Başkan Alemdar Öztürk yapımı devam eden Şahin Özbilen mahallesindeki parkın yapım çalışmalarını inceledi parklarımızı Allah’ın izniyle en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Çevre düzenlemesinin yanı sıra parklarımıza çocuk oyun grupları da monte ediyoruz. İnşallah Ceyhan’da çoğunluğu köy iken mahalle statüsüne dönüşen yerleşim birimleri olmak üzere 50 yeni park daha yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” Dedi ve yeşiller içerisinde bir Ceyhan için çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.