Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk tayini çıkan hâkim ve savcılar ile belediye olarak ev sahipliğini yaptıkları iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ceyhan Öğretmenevi’ndeki iftar programında tüm misafirleri eşi Kübra Öztürk ile birlikte karşılayan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, yaz kararnamesi ile Ceyhan’dan başka bölgelere ataması yapılan hâkim ve savcılara yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

Yenen iftar yemeğin ardından konuşan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,
“ ilçemizde görev yaparken farklı bölgelere atamaları çıkan tüm hâkim ve savcılarımıza yeni görev yerlerinde de başarılar diliyorum. İlçemizde görev yaptıkları süre içersinde Ceyhan Belediyesi olarak hep adaletin yanında yani onların yanında olmaya gayret ettik. Bu süre içersinde bir özrümüz olduysa kendilerinden haklarını helal etmelerini istiyorum.” Dedi.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Ceyhan Adalet Komisyonu Başkanı Nurullah Bodur, meslek hayatının en kısa süresini Ceyhan’da geçirdiğini ifade ederek “ görev süremiz boyunca her zaman hukukun ilkelerine ve adalete bağlı kaldık. Bu süreçte adaletin yanında yer alarak bizlere yardımcı olan STK’lara ve tüm kurumlara teşekkür ediyorum. Düzenlenen iftar programından dolayı da Belediye Başkanımız Sayın Alemdar Öztürk’e ayrıca çok teşekkür ederim.” Diye konuştu.

Programın sonunda Başkan Alemdar Öztürk tarafından tayini çıkan Adalet Komisyonu Başkanı Nurullah Bodur ve Başsavcı Aydın Can ile tüm hâkim ve savcılara Ceyhan’ın simgesi olan ‘Şahmeran’ figürü armağan edildi.