Ceyhan Belediyesi’nin köylerden dönüşen mahalle ve parklardaki tanıtım panolarına   sistematik bir şekilde yapılan saldırılara bir yenisi daha eklendi.,

Ceyhan Belediyesi Tarafından belediye hizmetlerinin tanıtımı ve ilanlar için Ceyhan belediyesi mücavir alanları  için 25 adet totem ve 186 adet’te mahalle tabelası montajı yapılmıştı. 25 adet totem’in 6 adedi daha önce Büyükşehir Belediyesi tarafından bir gecede kesildiği. Ceyhan Belediyesi’nin başvurusu üzerine kesme işlemleri son bulmuştu. Fakat bu kezde kimliği belirsiz karanlık eller tarafından mahalle tanıtım tabelalarına sistematik bir şekilde zarar verdikleri gözle görülür şekilde ortaya çıkmıştır.
 En son ise birkaç gün öncede gecenin karanlığında yine karanlık eller ortaya çıkarak 4 adet totemi keserek adeta katliam yaparcasına totemleri gasp etmişlerdir.

     KİMLİĞİ BELİRSİZ UZAKTAN KUMANDALI KİRLİ ELLER
 SİSTEMATİK OLARAK CEYHAN BELEDİYESİNE ZARAR VERİYOR
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Ceyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürü Eyüp Turut Kimliği belirsiz uzaktan kumandalı kirli eller sistematik olarak Ceyhan Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlere zarar verdiği belirtti.

SALDIRGANLARIN GÖRÜLMESİ HALİNDE
 GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE İHBAR EDİLMELİ
 Turut yapılan bu hizmetlerin beytül maldan tün Ceyhanlının parası ile gerçekleştiğini ve bu yapılan hizmetlere yapılan çirkin saldırıların karşısında Ceyhanlı hemşerilerimizden duyarlılık bekliyor bu kirli saldırganların görülmesi halinde güvenlik güçlerimize ihbar edilmesi Ceyhanlılık bilinci içerisinde talep ediyoruz.

YETKİLİ KURUMLAR BELEDİYE MALINI
 GASP EDENLERİ BİR AN EVVEL BULMALI
Ceyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürü Eyüp Turut Saldırılar karşısında yetkili kurumları’da  göreve davet ederek  Belediye hizmetlerini yağma ve gasp edenlerin biran önce tesbit edilerek yargı karşısına çıkarılması hususunda yetkili kurumların gerekli çalışmaları yapmasını tüm Ceyhan kamuoyu adına talep ediyoruz dedi.