REFERANDUM SİYASİ PARTİ SEÇİMİ DEĞİLDİR”

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Ayhan Barut, ADD Başkanı Atilla Eker ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar diledi.

Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirten Barut,  Ulu Önder Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Cumhuriyetin tehdit altında olduğunu belirterek, 16 Nisanda yapılacak referandumda rejim değişikliğinin oylanacağını kaydetti. Cumhuriyetin yerine tek adamlık rejimi olan başkanlığın getirilmek istendiğine işaret eden Barut, referandumun parti meselesi değil memleket meselesi olduğunu vurguladı.


Ülkenin geleceği, Cumhuriyetin ve demokrasinin varlığı için referandumdan “başkanlığa hayır” sonucunun çıkması gerektiğini belirten Barut, “Halkımızı 16 Nisanda Hayırlı bir karar verip Cumhuriyetten, demokrasiden, hak ve özgürlüklerden yana tavrını koyacağından hiç şüphemiz yok. Hayır’lı bir sonuçla 17 Nisan sabahında Cumhuriyeti bir kez daha ilan edeceğiz” dedi.

“ÜYELER ADD’YE SAHİP ÇIKTI”

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren ADD Adana Şube Başkanı Atilla Eker, genel kurula katılımın çok yüksek olduğunu hatırlatarak,  bu durumun Atatürkçü düşüncenin sahiplenilmesi adına kendilerini mutlu ettiğini söyledi. ADD olarak referandum sürecinde yapacakları çalışmalardan da bahseden Eker, hayırlı bir sonuç için var güçleriyle çalışacaklarının altını çizdi.


KİMLER KATILDI

CHP’den ziyarete İl Başkanı Ayhan Barut, İl Sekreteri Zihneti Emre, İl Başkan Yardımcıları Yüksel Karaaslan, Zeliha Divarcı, Hayrettin Temel, İl Emek Bürosu Yöneticisi Nejat Altınok, CHP Çukurova Meclis Üyesi Saim İnce, CHP Kurultay Delegesi Murat Öztanrıöver ve İl Emek Bürosu Görevlisi Tuğçe Sayıs katıldı.

Ziyarette ADD Adana Şube Yönetiminden Başkan Atilla Eker, Başkan Yardımcısı İsa Kayadan, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Barhun, Nezihe Biçer, Çetin Batmaz ve Gülay Küçükdere hazır bulundu.