"Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali" Türkiye turnesi kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle Adana’ya geliyor. Adanalı çocuklar 11 Ocak’tan itibaren sadece 3 gün ve 7 gösteri boyunca en sevdikleri çizgi film kahramanlarıyla bir araya gelme şansına kavuşacak.

11-12-13 Ocak tarihlerinde Adnan Menderes Spor Salonu’nda sahnelenecek olan gösteride Mickey Mouse ve arkadaşları Minnie, Donald ile Goofy, “Küçük Deniz Kızı”, “Aladdin” ve Disney/Pixar’dan “Oyuncak Hikayesi”nin yıldızlarının da aralarında bulunduğu 25'ten fazla Disney kahramanı sahnede sihirli bir dünya yaratacak.

En sevilen Disney filmlerinden bölümlerinin yanı sıra sürprizlerin de olacağı gösteri boyunca Disney kahramanları Beyonce, Black Eyed Peas, Baha Men gibi yabancı sanatçıların yanı sıra Kenan Doğulu’nun “Çakkıdı” parçasıyla da doyasıya dans edecekler.

Uzmanlar tarafından özellikle 2-12 yaş arası çocukların psikososyal gelişimine yardımcı olduğu belirtilen gösteri daha sonra Mersin, İzmir ve Gaziantep’te sahne alacak.

“Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” için 10 TL’den başlayan biletler Biletix satış noktalarında, Biletix web sitesinde ve 4 Ocak’tan itibaren de Adana Büyükşehir Belediye Tiyatrosu gişesinde satılacak.