1 Nisan 2017 Tarihinde kaybedilen Mücadeleci, Cumhuriyet kadını, Mehtap İnan Bostancı'nın adına adanan kongrede, CKD Seyhan Şube Başkanı Av.Hatice Nesrin Kılıçay ve Yönetim Kurulu güven tazeledi. 
Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan, CKD Genel Merkez Örgütlenme Sekreteri Sn. Mihriban Tatar'ın divan başkanı olarak yönettiği Kongrede  Atatürksüz Müfredata hayır, Nato'dan çıkılsın ile TSK’nın emir komuta yapısının değiştirilmesi, askeri okulların kapatılması, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarının İçişleri Bakanlığına bağlanması, GATA ve Askeri Hastanelerin Sağlık Bakanlığına bağlanması ile ilgili kararların yeniden gözden geçirilerek, gerekli düzeltmelerin yapılması için Nöbet Bizde etkinliğine devam edilmesi kararı çıktı.


CHP Adana Milletvekilleri Sn Elif Doğan Türkmen ve Sn İbrahim Özdiş, Av.Sn.Aziz Erbek, ADD Adana Şube Başkanı Sn Atilla Eker, Vatan Partisi Adana İl Bşk.Sn Selver Kaplan ve İlçe Başkanları Sn.Halil Kaymaz ve Sn.Rıza Beke, Demokrat Parti İl Bşk.Yard. Sn.Canan Özalp,Kadın Eli Derneği Bşk.Sn.Zeynep Serap Baltacı Chp Kadın Kolları Yönetimleri Sn.Yasemin Yılmaz, Sn. Sonay Gültekin, Sn. Emine Can ve Vatan Partisi Öncü Kadın Bşk.Sn.Emine Coşkun, CKD Çukurova Şube Bşk.Sn.Ayşe Soylu, Adana Şube Bşk.Sn Aysel Ulusoy'un katıldığı kongre dilek ve temenniler ile sona erdi